Thursday, December 11, 2008

KaMi KEMBALI...

well, seperti yg korg tau, reunion kecil2an telah dibuat buat julung kalinya kat janda baik. tapi 10 org je yg pg, yg lain memnghadapi masalah dalaman, dan ade yg x dpt info ni kot...tu la, sape suruh x visit fs kami lagi, byak info semase dlm tuh!! walaubagaimana pun, pihak kami dan tukang production memohon maaf kepada yg tak dapat hadir, terutame skali kat nana, sebab mak die x sihat, n shima kerane kurang sihat pada hari tersebut...jumpe la korg kat sesi reunion mase akan datang. ak malas nak ulas banyak2 pasal reunion ni sebab zaim dh postkan info detail tentang event ni kat blog die, so kalu korg nak bace korg gi kat blog die (http://wantutree.blogspot.com/) , kalu korg nak cari link movie pon die ade, skang ni die jadi tokan pirate muvie, hahahahaha...


hasil drpd reunion nih, kitorg dpt byk info baru tentang kami, gosip hangat pun ade gak. seperti yg korg tau, dan telah di warwarkan kat fs kami, 3 bekas budak ddn kite nih dh smbung kat uitm s.alam, iaitu kamil, zul and azren. diorg ber 3 nih dh comferm nak sambung kat uitm, akhir bulan december 2008 nih. pastu, yg kat upm plak, korg mestilah dh tau kan, azal n pejal dlm bidang landskap...ak dengar, azal nak blah dr upm n masuk utm next intake nih (july), x tau la jadi ke tak, beliau mengalami kekeliruan dan tgh dalam traume... kalu die jadi masuk utm, korg bersedialah utk menerime gegarannya disebabkan aura lemak perotnya yg berlebihan, hahahahhaa!!! oh ye, lupe nak bg tau, kamil skang nih dh berenti kerje kat fi planning, bercuti kat kampung, membuat persedian nengok awek uitm kot, huahuahua....cian kat mie, sensorg kat fi planning tuh, tapi x de hal lah, die kan boss.. masrul and mirol plak, biase la, kerje lg. x tau la ape plan mirol pas nih, nak smbung blaja ke nak trus keje...


gosip hangat plak...part yang paling best skali, hahhaaha...erm skang nih shima dh single, korg mesti tau kan, die dh post kat fs kami hari tu. ape lg ek???? oh ye, sha dengan lelaki misteri??? tidak tau kesahihannye...yg ni kene bg tuan punye badan or pemerhati kat skudai tu yg jawab...ak ni editor je. sha sentiase penuh dengan gosip2 yg HANGAT!!!!! oh ye, ak juge mendengar yang zaim mempunyai peminat hati disane, tuan punye badan tak mahu mengakuinya, tp menurut sumber ak, hal ini sangatlah benar...ade jugak budak yg mempunyai telinga yang besar dn tahap deria pendengaran yang tinggi yang mampu mendengar kate2 dan suare halus yg kluar dr mulut zaim tuh. hahahahaha. sudah tibe masenye untuk zaim berpacaran lagi. sape lg, oh ak br tringat, khabar angin ecah juge bertiupan di telinga ku...tapi sayup2 je, so ak x pasti sangatlah, tp ape yg ak dengar, ade la sorg jejake nih, try approach ecah...betul ke???? whatever la ye.... ak rase ade banyak lgi gosip berkenaan budak2 kite nih, tp ak x berape nak hingat lah...kalu nak ckap pasal gossip, sampai setahun pon x habis. ade je mende nye. just utk info korg la, azal masih bersame ngan aina... dh kawin dh kot, hahahahaha...malas nak cite pasal diorg..



so far, tu je la yg ak tau pasal budak2 kami nih. yg lain x post ape2 kat fs kami, so kite x tau perkembangan diorg...ape yg berlaku disekliling diorg, senang cite, satu mende pon x tau la... so, ak salah sorg drpd board members KAMI and tukang production, menyeru korg semua iaitubudak 1st batch ddn aka ahli kami untuk post sebarang testi berkenaan dengan diri anda dan ape yg sedang berlaku terhadap kehidupan di fs kami. stay in touch la beb...walaupun kite semue dh bawe haluan masing2, tp still kite nih masih lg member, kan???? ape2 pon, try to be with us k...

ak cume mengharap yg reunion akan dtg akan menjadi lebih meriah dan mempunye ramai lg budak2 yg join. pihak kami and tukang production akan cube buat majlis reunion yg akan dtg semeriah mungkin...tapi kene paham la, majlis meriah memakan kos yg tinggi...sumbangan dr anda mungkin akan diperlukan. just nak inform kat korg je, bukan ape la...so, kengkawan...kite bertemu di reunion yg akan dtg (ntah bile ntah)...nantikan lah, 'KAMI KEMBALI 2'



1 comment:

mizz_senyum said...

wah2... cendawan2...