Wednesday, December 10, 2008

KaMi KoNvO

stelah 3 tahun tunggang terbalik kat dalam dan luar studio, dekat site jugak, siap berpindah studio lg sebanyak 2 kali....akhirnya lepas jugak kite nih. lepas dengan berjaye, yg banggenye, hampir keseluruhan bebudak kite ni dpt dean list masa final sem. ak lagi bangga, sebab ak ketue studio, hahahahaha...ak telah membimbing mereka ke jalan yg benar, kene bagi kredit gak kat penolong ak, shima (nono) kang die bising. kejayan ini perlu la dikongsi bersame, sebab puan azina dh banyak gile membantu, smpai kene darah tinggi, pastu bersusah2 bercakaran dengan dr shuhana, mempertahankan ideologinya, dibantu oleh korg semue yg x 'kedekut duit', tenaga dan maklumat korg.


hampir separuh gak la dpt masuk kat utm skudai, smbung degree kat sane. yg lain plak sambung kat tmpt lain, kerje dan sebagainye...puan azina rase bangga kat 1st batch planning, sebab kitorg peform very well. even pihak skudai pon puas hati ngan performance budak diploma. mane x nye, puan dh melompat selame 3 tahun mengajar kite. ogos 2009 nanti puan nak pencen, ape la nasib bebudak junior kite tuh, nasib kite dh lepas awal2.

mase konvo, semue org happy je...part paling memenatkan bukan menunggu kat dewan, tapi part posing. sebelum dan selepas majlis, bergambar je memanjang. sampai kat dalam dewan pon ade yg bergambar gak. dh kronik dah budak nih, pantang ade kamera...lagi2 si alan tuh, kalu cek kat semue henpon kemera bebudak kite nih, mesti ade gamabr die, dh la buat posing yg menjelikkan pulak tuh...bukan alan je, bebudak lain pon same je lah. bile ade org amik gmbar je, semue serbu, nak masuk dlm gmbr skali, termasuk ak gak la, hahahhahaha...tapi, antara byk2 gmbr yg kite amik lepas konvo, gambar yuci je x de..abih je majlis die trus blah, ntah ape yg urgent sgt entah...bini nk besalin kot????? hahahahahha...
.
tahniahla kepade korg yg dpt medal, yg teringin nak dpt medal, tp x dapat, gi kedai tempah untuk diri sendiri. kalu dh kemaruk sangat la...sebab ade beberape org yg smpai awal sebelom majlis konvo tuh, so ade adegan lepak2 yg dijalankan seperti makan2 kat kedai ape ntah, lepak di danga bay, shoppin, main bowlin dan sebagainya...aktiviti ini dijayakan oleh kami semua...Ape2 pon, kepada yg smbung skudai, whatever la kat korg, utm busyuk!!!! hahahahahhaa....kepade yg lain yg x dpt sambung skudai, gambate kudasai!! cari la haluan masing2.......




1 comment:

mizz_senyum said...

sungguh indah saat ni... ermm..