Wednesday, March 18, 2009

~kami MEREKA~

hai kengkawan semue, setelah lame menyepikan diri, kini kami kembali lagi. macam2 cerite dh ak dengar dri member2 ak nih. ade yg bercouple, ade yang main cinte 3 segi, mcm2 la. ak disini nak update news terbaru kami. mayb korg semue dh tau ape yang bakal ak citer ni, sebab dh ade desas desus nye kat fs kami. yang first skali pasal reunion kedue KAMI, disebabkan ade yang terlbat ngan industrial training, mayb reuinion iniakan di postpone ke waktu dn mase yang lain. terdpt pelbagi cadangan tempat. kepada sesiapa yang ade idea nk wat kat mane, postkan cadangan anda di fs kami, bagi skali kos perbelnjaannye. ape yg ak n tukang production harapkan, korg2 sume dptla hdir beramai2 untuk memeriahkan lagi majlis. nak wat yg grand punye mesti kene kos yg tinggi. skang masuk la plak adegan gossip ak. ape yg ak dengar skang topic hangat ialah pasal te'ah yang sudah mempunyai boyfriends.....x tau la plak sape tapi katenye budak planning gak. ibu bunga kite pon lebih kurg cmtu gak la. sudah berpunye, abang kopiah putih gak ke umi oii, cite la skit. nak gak tau. ecah plak, setelah menyepi dr perhubungan lalu, telah berganjak ke dunia baru ngan boyfriend yg baru. tahniah la, bagus la korg dh berboyfriend, jangan la plak buat perkara x elok plak. jangan plak tersangkut dlm cinta tige segi...ckp pasal cinte tiga segi, teringat ak kat yuci and miey. bergaduh demi seorg pompuan. jangan la disebabkan pompuan korg bergaduh, member sejati susah di cari beb. jangan la plak yuci gi bunuh miey, kang nanti susah lak kitorg. ingat senang ke nak cari member mcm miey tu, satu2 nye member kitorg yg mempunyai pangkat BOSS, level 10 punye org tuh...jangan main2. so ape2 hal bawak la berbincang isu ini. jangan gaduh2, x baik...

1 comment:

umiZue said...

uikss..
mane ko tau citer2 hotzz ni??
adeyh.. yup.. aku mmg sudah berpunya.. ngee.. abg kopiah putih ku cayang.. hehe..
ko pun ape kureng nye kan??? lebey kuang je